Over DdD

Over DdD

Wat we doen
DdD levert Point of sales-oplossingen voor de moderetailsector.

Vanuit het technologisch perspectief hebben zowel de markt als de oplossingen van DdD enorme ontwikkelingen doorlopen. De DdD-oplossing bestond oorspronkelijk uit een klein administratiesysteem voor het automatisch beheer van de verkoop en de inventaris, maar vandaag de dag focust de oplossing niet alleen hierop, maar biedt ze ook vele andere functies, zoals EDI, integratie naar bijvoorbeeld online winkels/loyaliteitsclubs/ERP-systemen, een generator voor uitgebreide rapporten en nog veel meer. Dit is allemaal gebaseerd op de recentste technologieën.

Onze filosofie is toegankelijkheid en beveiliging binnen onze IT-oplossingen en na 25 jaar ligt onze focus nog altijd op de mode-/retailsector. En dat is precies waar we ons onderscheiden van de rest. Vandaag heeft het bedrijf meer dan 40 werknemers, ontwikkelingsafdelingen in zowel Denemarken als Duitsland en meer dan 1800 klanten en 2500 installaties verspreid over Europa. Sinds 2016 maken we deel uit van de in Londen beursgenoteerde K3 Business Technology Group waardoor we zelfs nog meer ontwikkelingsvaardigheden hebben om te verzekeren dat we de technologie en ontwikkelingen een beentje voorblijven.

Geschiedenis

1989

DdD Retail A/S start als een eenmansbedrijf dat NCR-kassa’s verkoopt.

2004
Het bedrijf koopt het IT-bedrijf Kingtron en creëert uit de fusie het bedrijf Detail Data Denmark. De activiteiten van het gefuseerd bedrijf breiden zich uit naar de ontwikkeling, verkoop en het onderhoud van intelligente IT-oplossingen voor de mode-/retailsector.

2006
Het eerste dochterbedrijf wordt opgericht in Zweden en kort daarna volgt er een in Noorwegen.

2008
De eigenaar die streeft naar een verhoogde internationalisering (met een bijzondere focus op de Duitse markt) maakt een gedeeltelijke generatieoverdracht en voegt Via Venture Partners toe als mede-investeerder. Wegens de groeistrategie wordt de naam veranderd van Detail Data Denmark naar DdD retail A/S.

2010
DdD retail koopt NTS Systemhouse (COWIS) in Duitsland en vormt het dochterbedrijf DdD retail Germany AG. Het productenportfolio van NTS Systemhouse vertoont veel vergelijkingen met dat van DdD, maar naast POS en back-offices is NTS ook gespecialiseerd in multichannel-ondersteuning.

2016
In april 2016 wordt DdD Retail een deel van de beursnoteerde K3 Business Technology Group plc (K3) die gevestigd is in het VK. K3 is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van prijswinnende geïntegreerde bedrijfssystemen voor detailhandelaars, producenten en verdelers. Bovendien is K3 een toonaangevende leverancier van de bedrijfsoplossingen van Microsoft en een lid van de Inner Circle en President’s Club van Microsoft. De DdD-cloudoplossing is een oplossing die het productenportfolio van K3 aanvult en aangezien ze deel uitmaakt van K3, bestaan er meer mogelijkheden voor de internationalisering van DdD en een continue focus op de ontwikkeling en aanbieding van een professionele cloudgebaseerde IT-oplossing voor modedetailhandelaars.

Wilt u meer te weten komen over onze IT-oplossing?

Bel ons a.u.b. op +45 7022 3010 of stuur een e-mail naar info@dddretail.com


Chat with us x