CLICK & COLLECT

Verkoopkanalen optimaliseren

Implementeer DdD Click & Collect in uw DdD-oplossing en optimaliseer uw verkoop- en leveringsketen. Laat uw klanten kiezen of ze in de webwinkel willen kopen en hun item thuis bezorgd krijgen of of ze het willen ophalen in uw fysieke winkel:

zo gemakkelijk is het

De klant reserveert het item in uw webwinkel (Click) en kiest om het al dan niet op te halen in uw winkel (Collect)

Betaalkeuze

Beslis hoe u de betaling wilt laten gebeuren. Betaling in de webwinkel, betaling bij het ophalen van het item in de winkel of optimaliseer uw verkoopkanalen en laat de klant zelf beslissen wanneer de betaling wordt uitgevoerd.

De order rechtstreeks behandelen via de DdD-POS

Wanneer een klant ervoor kiest om een item rechtstreeks in de winkel op te halen, zult u hier een notificatie van ontvangen rechtstreeks op de DdD-POS. De bovenste balk van de POS zal knipperen, wanneer er een weborder toegekend is aan de winkel waarin de POS zich bevindt. Klik op de Click & Collect-knop en maak de order voor de klant klaar. Er kan een ophaallijst afgedrukt worden.

Levering vanuit de winkel

In het geval dat de order behandeld moet worden als een levering vanuit de winkel, is het mogelijk om een label met het adres van de ontvanger af te drukken dat klaar is om bevestigd te worden op het pakket.

Realtime-inventaris

Zolang u de juiste integraties hebt tussen uw verschillende verkoopkanalen, zal uw inventaris altijd actueel zijn. Als dit het geval is, zal de klant rechtstreeks in de webwinkel kunnen zien of het item verkrijgbaar is op het gewenste ophaalpunt.

Read moreCollapse

Watch video now

Andere voordelen

Extra verkoop

De klant naar uw fysieke winkel halen (bij de ophaling van de aankoop), geeft u de mogelijkheid om meer te verkopen

Geen vrachtkosten

Als het item in de winkel wordt opgehaald, betekent dat dat er geen vrachtkosten gepaard gaan met die order

Retourneringen minimaliseren

Aangezien de klant de kans heeft om het gekochte item te passen en te zien, zal dit leiden tot minder retourneringen. Kosten en tijd sparen voor uw bedrijf

Die extra service

Als de klant naar uw winkel komt, hebt u de kans om hem die extra service te bieden en dit kan helpen hem een trouwe klant te maken, waardoor hij terugkeert naar uw winkel

Wilt u meer te weten komen over hoe Click & Collect werkt?

Bel ons op +45 7022 3010 of stuur ons uw contactgegevensChat with us x